da, printre multe filme se numara:
Wallace&Gromit - Whatwe have here is an honest, good-hearted, AG, enjoyable, funny, bunny, W&G movie, genial. (urmeaza o cronica incoerenta, you have been warned) Chicken run e unul din filmele mele animate favorite, dar si asta e senzational. Cum poti avea referinte la kingkong SI frankenstein in acelasi film, cand de fapt monstrul e un iepure urias si sa NU fie genial?
Scena cu iepurele care e cat p'aci sa fie impuscat dar e supt de masinarie prin gaura si ajunge intr-un loc alb unde plutesc alti iepuri este poezie pura, as plange la faza aia, dar nu.
Atmosfera filmelor cu vampiri, the gold bullet syndrom (scene foarte amuzante involved in descarcarea acestor gloante), cartea preotului cu creaturi mitice (were rabbit included), muzica nightmare'before'christmass'ish, wallace'o'iepure, cea mai amzuanta, draguta, ne-teletubiana, ne-SHOTtheBUNNY reprezentare a iepurilor facuta vreodata intr-un film. Doesn't that sound like a recipie for succes? Well... it IS.
Classic nick park. Best animated film of the year, best animated film in a very long while. Cel mai bun din seria W&G, cred ca va ajunge one of my favorites. Pure fun.
Ah, si crimes&misdemeanors - pana acum cel mai bun film w.allen (iar eu'l iubesc pe omu asta si mai toate filmele lui), o capodopera in adevaratul sens al cuvantului.
si... altele.