Thread: Ken Park
View Single Post
Old 29 Nov 2005, 11:10   #1
BeNnY
Guru

BeNnY

Ken Park

In ultimul timp vad numai filme cu suburbii disfuncte. Iar asta e cu siguranta cel mai prost (The Virgin Suicides e net superior). Asta e ideea lui Larry Clark de a exprima diverse nereguli? Printre felatii, crime, sinucideri, masturbari si activitati deosebit de homosexuale, mesajul, scopul, sensul, sau chiar motivul filmului se duce dracu. Adica intamplarile astea, praful asta in ochi, erau ok daca mai exista ceva pe langa ele, dar pentru simplul fapt ca fiica unui om super religios are diverse activitati dubioase, sau ca individul care se masturbeaza se si strange de gat cu un cordon in timpul asta, sau ca are o erectie in timp ce-si omoara bunicii, ar trebui sa cad pe spate? Atata timp cat nu exista nimic altceva in afara de fazele astea, filmul ramane superficial, gratuit si absolut fals. Si eu care ma asteptam la ceva misto. Nu ma mai uit la filme cu suburbii, mi-a ajuns.

PS Scena prim plan cu un tip pisandu-se, de fapt prim plan cu penisul lui in timpul acestei activitati, e enervant de gratuita si inutila, putea sa-i suga pula lu' fi-su si fara sa se pise inainte. Multumesc.

Si astept sa fiu contrazis.