Thread: Bancuri
View Single Post
Old 23 Nov 2005, 21:58   #316
it
Guest

it

q: cum descarci un camion plin cu bebelushi mortzi?
a: cu furca.

-----------------------------------------------------------------------------

un tip s intoarce cu mashina de la lucru, pe autostrada. la un moment dat, vede p marginea strazii ramashitzele unui accident oribil. opreshte dupa mormanul de fiare shi se indreapta spre el sperand ca mai poate salva p cineva.

calca pe maini, oki, ajunge in dreptul automobilului contorsionat... sta inmarmurit in dreptul lui, cand i se pare ca aude in spatele mashinii un scancet. ocoleste masina shi gaseste o fetitza de 4 anishori plangand d parca nu ar exista un maine.

- ce sa intamplat, fetitzo?

fetitza, printre sughitzuri:

- ma intorceam cu taticu, cu mamica shi cu fratziorul meu, danuth, de la inmormantarea bunicului. shi taticul era suparat, ca tocmai a aflat ca ii murise mama, si nu a fost atent la o curba... si a intrat in copacul asta. shi atunci fratziorul meu danuth a zburat prin parbriz, sa rupt in doua bucatzele lovinduse d craca aia, mamica shi infipt capul in parbriz shi iau ieshit okelarii prin ceafa, iar tata a mai urlat inca 10 minute dupa accident, dupa care sa dus si el. iar eu am ramas singura pe lume, kiar nu shtiu ce sa ma fac.

tipul:

- of, doamne, fetitza scumpa, saraca de tine.

dupa care s uita in stanga, se uita in dreapta, incepe sa se desfaca la pantaloni si zice:

- azi kiar nu e ziua ta norocoasa.
it is offline   Reply With Quote sendpm.gif