Originally Posted by anais85:
Am incercat sa cumpar un dvd de pe amazon.com si uk si ambele imi spun ca nu primesc comenzi ptr romania.am carte de credit si am pus adresa si numele pe care e inregistrata.tot n-a mers.
Please HELP... 
|
acum vreo 7-8 luni am cumparat ultimele dvduri pe care chiar mi le-au trimis acasa tipii dela amazon, .fr de data asta. Depeche Mode live... inainte cu ceva luni cumparasem depe amazon.co.uk un pachet de filme si mi-au venit fara probleme.
dar din vara tot ziceau ca nu mai trimit nimic in Romania, asa ca am ales sa-mi fac o comanda de ceva cduri pe adresa unui prieten care vine de Craciun din Paris incoace. a mers comanda, am dat adresa lui... i-au sosit, e bine.
intr-adevar, e foarte ieftin. de exemplu, Eraserhead era la HMF sau la Media Galaxy 900mii, aceeasi varianta mi-a ajuns cu tot cu taxe postale la 350mii. Exiter Tour al Depeche e 1,8mil la diverta, depe amazon a venit la vreo 800mii, parca. la fel si cdurile. la noi unu e 700mii (sa zicem un Pink FLoyd) pe amazon e cam 11 euro (fiind cele mai scumpe cduri din ceea ce prefer io muzical), si apar tot felul de cofreuri, pachete promotionale... chiar merita bani, macar elementele audio-video care iti alinta existenta in mod special!