View Single Post
Old 22 Nov 2005, 19:02   #470
silver_boy
Guru

silver_boy

Nu Mihnea...e nedrept spus. Suna ca o delimitare cinica lucru ABSOLUT neadevarat. Intalnirea cu forumistii a fost una dintre cele mai faine chestii pe care le-am trait in bucurestiu' asta de cacao.
Tu stii bine povestea. Nu ma face un capcaun, sau daca ma faci, fa-ma barem un Shrek :lol:
Exista o proba a solitudinii pe care trebuie s-o trecem fiecare in parte la un moment dat. Acolo unde se poate (si in scenaristica se poate) Nu e vorba nici de orgolii, nici de magnolii...
Ce-a iesit, a iesit slabutz...nu puteam merge cu el nicaieri. Nu e vina ta. E a mea, daca vrei...the rest is history
Din partea mea nu exista aversiune pentru nimeni, suficienta- not at all.
Fie si prilejul de a fi laolalta cu ceilalti forumisti a fost un castig. And still is.
Agapele forumiste ( cu varii exceptii cand se spun lucruri pertinete si, vorba lu vladutescu- o mai fi traind? - cu sens) mi se par cronofage.
Observ de la un timp ca nu mai am nici vointa legitim-imbecila si pe undeva terapeutica de a mai injura la adapostul nick-ului. Din cand in cand- nu prea des- ma mai transform ca strigoiul lui lovercraft in cate-un poet care-a gresit gara si intep cate-o donsorica, dar ma plictisesc repede.Unfortunatley
lol
well una peste alta, de ce -daca nu putem fii de acord pe chestii de "principiu" trebuiesc mereu re-interpretate lucrurile astea ca "rea vointa", lucru importiva celuilalt or something...pe bune ?