View Single Post
Old 20 Nov 2005, 23:12   #3451
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
Originally Posted by europe_east:
daca ar fi sa dau note, lui broken flowers i-as da un sapte... bine jucat nimic de zis, bill murray sure, dar per total e forgettable... s-a vrut subtil, dar a fost cam banal, sau mai bine zis mediocru prin faptul ca avem acest personaj cu micile lui tabieturi si insensibilitati, dar in finalul filmului nu ajungem sa il intelegem mai bine, ramane o enigma si parca nici nu vrei sa stii mai multe. nu e nimic in personajul asta care sa ma faca sa imi pese de el.
discutabil draga europe_east...
filmul este genial din punct de vedere regizoral (l-am revazut azi). nu stiu cum reuseste Jarmusch sa creeze relatiile intre personaje asa de bine, repetand de fapt de 4 ori aceiasi poveste.
ca scenariul este slab, ca personajul principal este constant si plictisitor, ca mesajul e banal... asta da, iti dau dreptate... insa: relatiile, critica/portretul american social, si felul in care povestea nu te plictiseste desi e plictisiotare, arata ca Jarmusch in filmul asta face scoala de regie... si o face frumos, plin de subtilitati, si de fapt folosindu-se de ceva banal, un actor care joaca constant acelasi rol.
nu merita nota cea mai mare, dar merita o notamai mare de 7.
Nae is offline   sendpm.gif