View Single Post
Old 18 Nov 2005, 02:32   #3438
BeNnY
Guru

BeNnY

The Way of the Gun - 8/10 - Scris si regizat de tipul care a scris The Usual Suspects si asta e singurul motiv pentru care ar trebui vazut. Foarte misto ca poveste si personaje, in rest relativ banal. Si nu-mi place ce i-a facut lui Benicio Del Toro. E plat.

Blow - 6/10 - Singurul motiv pentru care trebuie vazut filmul asta e Johnny Depp. In rest nu m-a impresionat cu absolut nimic, povestea traficantului de droguri bla bla. Si in afara de el, celelalte personaje mi se par enervant de false (gen Ray Liotta) si tampite. Mai ales ma-sa. Ma-sa-i proasta.

Lost In Translation - 9/10 - Nu l-am mai vazut de cand a aparut la noi pe ecrane. Singura problema a lui e ca pe alocuri poate parea superficial. Mie mi s-a parut un pic. Altfel, s-a lamurit ce-i sopteste la sfarsit (chestia din republik era mai degraba de prost gust)? Pesemne ca se mai intalnesc.

Corpse Bride - 9.5/10 - Sau Esenta de Burton. In o ora si 10 minute Burton face minuni. La un moment dat povestea imi aminteste de romeo&julieta. In masura in care Burton se poate apropia de romeo&julieta. Soundtrack-ul (Danny Elfman, evident) e, fara indoiala, genial, dar tot nu se ridica la inaltimea Nightmare Before Christmas-ului, filmul ala a ridicat stacheta mult prea sus. Animatie din-asta vreau sa vad, nu gen Incredibles - nu vad rostul animatiei cat mai aproape posibil de realitate, de ce dracu mai e animatie? Oricum. Can a heart still break after it's stopped beating?