View Single Post
Old 17 Nov 2005, 12:36   #3434
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

The Exorcism Of Emily Rose sau Daca tragi o bashina in cinematografele spaniole, nu deranjeaza pe nimeni

La filmul asta m-am bashit. A fost prima bashina pe care am tras-o intr-un cinema. Evident ca nu a fost o bashina cu stropi sau o bashina cu sange. Nici macar una cu copii morti nu a fost. Dar, a fost totusi o bashina. Cand am tras-o, nimeni nu s-a aratat deranjat. Ceea ce ma face sa cred ca aici, lumea se bese in mod constant in cinematografe.
Sentimentul este absolutamente inaltator. Ce poate egala o bashina trasa in intunericul cinematografului in timp ce toata lumea e atenta la film? Nimic,i tell you. Nici macar o muie in intunericul cinematografului in timp ce toata lumea e atenta la film nu poate egala recompensa spirituala oferita de o bashinica trasa pe intuneric.

In legatura cu filmul, as fi preferat sa vad The Sexorcism of Emily Rose sau The Anal Penetration of Emily Rose sau macar The Bukkake-ing of Emily Rose dar nu a fost sa fie. Eram prea concentrat si fericit de faptul ca ma bashisem ca sa mai fiu atent la cacatul asta de film.