Bäiete, citeste mai atent mesajele înainte sä-ncerci sä räspunzi, da? Bravo.
N-am timp acum sä-ti explic cä de fapt Carabät, cu toate limitele lui, era un profesor excelent, nici de ce meduzele alea douä sunt asa cum sunt, dar fii pe pace: nu spun despre ele cä sunt "mici", spun cä sunt douä dintre cele mai MARI nulitäti care-au existat vreodatä - douä zerouri precum cele de pe usa de la budä-n tren. Alea, si altele ca ele. Indiferent ce valoare cu plus/minus îmi atribui tu mie de-aici - mi se cam rupe, ca si de aritmetica aia pedagogicä dinainte. Voi continua sä demasc cu toate ocaziile impostura, prostia, imoralitatea si nocivitatea care colcäie pe-acolo. E un imperativ de igienä socialä, cum spune si cântecul:
Welcome to the U.N.A.T.C...
What a lovely place,
What a lovely place,
Plin de labagii!
Sä te f.ut în U.N.A.T.C...
Cä-i plin de belele,
Javre si lichele,
Javre si lichele!
Dacä mai ai chef sä aperi haita, mäcar fä-o on-topic, Lasä thread-ul ästa în pace si scrie la topicul despre U.N.A.T.C. E pe o paginä mai încolo, acelasi board. Dar ai grijä cä tocmai zilele trecute am aflat despre o nouä porcärie cât toate zilele originarä din zona aia, si-n momentul de fatä am asa, un chef, sä mä pun cu aruncätorul de fläcäri pe ei si pe oricine le tine partea. (Mai multe n-am sä spun, pentru cä as risca sä pun în pericol un om nevinovat; mafia aia mai e si ranchiunoasä si räzbunätoare, si când nu-i pot atinge pe cei care-i atacä, îi lovesc pe cei slabi care se nimeresc în linia de foc.)
|