Originally Posted by silver_boy:
Originally Posted by archenon:
Ce ar fi, filmul fara muzica?!
|
Ar fi ca dragostea fãrã sex.
|
works well too, trust me.
@stefan.
pentru Passion of Joan D'Arc nu ai nevoie de muzica... am vazut versiunea cu muzica prima data (cea de voices of light) si mi-a placut ingrozitor de mult... apoi, am stat m-am gandit, si cand l-am vizionat pentru a doua data, am inchis (optiune de pe DVD, sau dai volumu la minimum) sonorul... trust me, the feeling is different... nu zic schimba filmul cu 180 de grade, insa intonatia imaginiilor, prim-planurile si tot mediul castiga o dimensiune in plus, la care nici nu te-ai gandit... try it out, si spune-mi cum a fost. merita.
@pit.
"la strada", pentru muzica... are you kidding. bine, si mie mi-a placut, functioneaza, dar toata muzica din film se bazeaza pe o singura tema muzicala, variata de la trompeta la flaut, and that it. sigur, functioneaza perfect in stilul ala minimalistic de compozitie a lu' felini, but face it, actually it's crappy music... nu cred ca tre sa te enthuziasmezi asa.
... si by the way, nu cred ca in categoria asta intra si musical-uri... daca da, atunci cel mai sus tre a fie "rocky horror picture show", apoi "cheesus christ superstar"... iar apoi, ce vrei ma-ta.
@minrep
d-acord, chiar nu m-am gandit la filmele postate de tine, insa intr-adevar, au o muzica soi un soundtrack f. bine gandit, compus si unit cu filmul.
iar in general pentru lista de mai sus:
dirty dancing
summer of sam