View Single Post
Old 05 Nov 2005, 21:53   #3388
KORBEN
Guru

KORBEN

Brothers Grimm 7/10 sau 3/5
(*) (*) :love: :sick: :sick: :sick: :shock:

Cert este ca lu Gillian I-a placut mult de tot ziua trifidelor (si mie, deci individu are gusturi bune)
La fel de cert este ca fratii Grimm nu i-au placut intr-adevar, altfel, nu inteleg cum a putut sa extraga citate, personaje si sa le coleze intr-o poveste lipsita de orice fior magic
Alta certitudine: Burton ar fi scos o capodopera din filmu asta (estetica lu Gillian e ok, da cred ca dintr-un anume motiv necongruenta cu gusturile mele, si adaugind o lipsa totala de emotie reala…)
Exista anumite legaturi si diferente intre fantezie, fantasma si fantasmagorie; grimm bros abuzeaza de ultima pana o transforma in fantasmagarie (un film fara suflet, si din pacate, decorurile si costumele nu mi-au luat ochii destul)
Ma lasa rece orice fel de umor bagat (blockbuster-ish, as zice) intr-o poveste doar ca sa aiba regizoru cum justifica o oarecare contrabalansare a elementelor vizuale mai hardcoriste
“the story is happening to us right now, it`s alive! It`s breathing!…” siktir la patrat
“it`s not magic, it`s only make-believe!” cam asta e grimm bros
chiar daca panseurile despre supradoza de gandaci :o :shock: (nu e lucru rau, s-a mai vazut in prince of darkness si in mumuia) si ciori :love: (lovely creatures of the night) sunt intrerupte de ceva intr-adevar senzational si pe penultima suta de metri filmu chiar devine interesant, gillian da rau de tot cu mucii in fasole si f*t3 impardonabil finalul :sick:
monica belucci SUPERBA :love: :love: :love: :love:
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   sendpm.gif