View Single Post
Old 02 Nov 2005, 13:08   #3381
mdah
Novice

mdah

Send a message via Yahoo to mdah
Originally Posted by europe_east:
Moartea Domnului Lazarescu -- mi s-a parut foarte bun, impecabil jucat si gandit. am trait calvarul impreuna cu lazarescu. e un film ce trebuia facut, dupa parerea mea. e foarte bun si adevarat, asa cum au zis-o si altii inaintea mea. cum zicea si pitbull, sunt picaturile mici si dese de indiferenta, egoism si neglijenta ale celorlalti care ucid. am admirat foarte mult pe toti actorii, de la figuranti la principali, fantastici cu totii... luminita gheorghiu minunata... mi-a placut faza din salvare cu lazarescu care zice "mi-e sete" si doua minute mai tarziu, ea, fiinta de altfel omenoasa si cu intentii bune, bea niste "apa plata"...

Decreteii -- alt film deprimant... dar foarte foarte bun si iar, trebuia facut.
for the sake of justice...

Ajutoare umanitare -- mi-a placut mult, are umor!

Un cartus de Kent si un pachet de cafea -- mi-a placut mult, Rebengiuc este un actor genial...

Mai putin mi-a placut "Poveste la scara C" -- simpatic, nimic de zis, dar parca pe ici pe colo suna un pic fals.

Ok, gata, mi-am terminat doza de cinemagia (si filme romanesti) pe urmatoarele doua luni.

Si mie mi-a placut tare de tot moartea domnului lazarescu...I-as da 9/10 pentru ca era mult mai interesant daca ar fi facut finalul asa cum era in realitate....Dar se pare ca intotdeauna viata bate filmul...N-o sa fie niciodata vreun film care sa copieze exact realitatea....