View Single Post
Old 01 Nov 2005, 18:50   #3379
mdah
Novice

mdah

Send a message via Yahoo to mdah
Originally Posted by st3fan:
Pulp Fiction 8/10 Considerat de critici unul dintre cele mai buna filme facute dupa anii 90, se remarca printr-o structura inedita, originala, dialoguri nestilizate, si personaje puse in situatii exceptionale. (Ce propozitie de revista am facut...gen Bravo).

Atatea ocazii am avut ca sa vad filmul ala si totusi nu am apucat....Mi-am adus aminte de Gattaca si The Talented Mr Ripley....2 filme care mie mi-au placut foarte tare....Pacat ca sunt cu doi actori pe care nu-i prea sufar...Ethan Hawke si Matt Damon....dar restul distributiei la amndoua compenseaza...In The Talented Mr Ripley mi-a placut tare de Jack Davenport, Cate Blanchett si Philip Seymour Hoffman...iar in Gattaca de Jude Law ....Imi place finalul la ambele filme...Din filmele pe care le-am avzut eu...Cam astea ar fi cele mai bune din '90...

Poate imi schimb parerea dupa ce vad Pulp Fiction...poate nu...Dar totusi...Imi place Tarantino...