amores perros - ei bine, am limba impleticita; chiar nu stiu cum sa-l descriu altfel decat ca pe un film onest, emotionant, facut cu pasiune si inventivitate, o infuzie de realism sud-american (alexandru tocilescu dixit, desi, maestre, mexicul ramane tot in america de nord

) frust. una din cele mai sincere descrieri ale dragostei (si 'gegen die wand' de anul acesta m-a emotionat din aceleasi motive), in toate ipostazele si varstele ei. iti ramane in suflet.
the lonely guy, o comedioara foarte simpatica, o combinatie de umor negru si sentimentalism ce aduce putin aminte de 'the apartment' al lui billy wilder. mult sub el, desigur, dar satisfacator.
animal crackers este a patra intalnire cu mustata si jocurile de cuvinte ale lui groucho, schimele lui harpo, accentul italienesc al lui chico si rolul-de-tapet al lui zeppo... ok, am ras la cateva faze (culmea, scena jocului de carti mi s-a parut una dintre cele mai comice scene de comedie ever !), dar, cu tot respectul, n-am rezistat pana la final.