Originally Posted by st3fan:
Cui spui de doamna Rogalski si Scoala Centrala? :w00t: Rogaslki e o profesoara foarte buna,nu am cum sa neg, dar persoana mai fudula si mai cu nasul pe sus nu am cunoscut in viata mea.Probabil ca de aceea e single.
|
Je conne, je conne!

E profa favoritä a lu' fi-miu (mä rog, si el e elevul ei favorit din clasä, asa cä marea iubire mare e împärtäsitä reciproc-mutual-bilateral-biunivoc din ambele douä pärti). Mereu îmi povesteste de ea - în AMBELE (douä) ordini de idei.
Originally Posted by st3fan:
In alta ordine de idei, si mai on topic,eu nu voi lua in considerare ce spune DOOM 2.Sa fim seriosi, "nicio" in loc de "nici o".Scart, never!
|
Cate-GORIC! E si ilogic, si ridicol - si, culmea, nici mäcar nu e uzitat! Cred c-am väzut "nicio" si "niciun" în 0,2% înscrisuri - TOATE, nivel avizier al asociatiei de locatari. Ceea ce aratä cä bezmeticii ästia nici mäcar REALITATEA SOCIALA n-o cunosc, oricât se dau ei rotunzi cä au folosit criteriul "uzitärii". HABAR N-AU CUM VORBESTE SI SCRIE LUMEA. Totul e un delir halucinant - fantasmagoriile care le trec lor prin cap, care-n vilele cäpätate cä-si turnau colegii la partid, care-n garsoneriile boeme de 'telectuali alcoolici.
O adunäturä care calcä-n picioare limba si cultura românä, mai cä nu-ncep sä mä gândesc si-aici la vreo "teorie a conspiratiei".