View Single Post
Old 26 Oct 2005, 21:27   #189
st3fan
Guru

st3fan

Send a message via Yahoo to st3fan
Originally Posted by M0n0:
nush de ce nu vad si eu asa ceva...it's sad actualy
Situatii frapante sunt peste tot, uita-te in jur.Mai rar sa participi activ la o intamplare ca cea pe care am trait-o eu, dar cand mergi cu autobuzul, cu masina, cand observi lumea din jur, trebuie sa fie ceva care sa iti atraga automat atentia.De exemplu, o imagine din realitate,care mi s-a parut de un simbolism imens, un astfel de cadru intr-un film ar fi fost indelung laudat de cinemagisti.

Eram intr-o firma de computere, intr-o camera in care se aflau 3 birouri, zona de contabilitate.Pe fiecare perete erau rafturi ce sustineau cutii cu tastaturi, cu "maushi", placi de baza etc.Mai erau si cateva postere cu Microsoft, IBM, ati v-ati format deja o imagine.Si printre toate aceste "tehnicaciuni", surpriza, o icoana cu Fecioara Maria!Putin mai mare decat o foaie A4, era intr-un contrast perfect cu tot ce era pe langa...Nu aveam aparatul foto la mine, o imagine ce merita imortalizata, pentru simplul fapt ca te face sa iti pui intrebari.Si oricate definitii filosofice, complexe si incurcate s-ar da artei, in definitiv toate sunt de acord asupra faptului ca trebuie transmisa o idee, un sentiment.Deci, sacralitate vs tehnologie? Sau poate sacrul pur si simplu vegheaza totul dintr-un coltisor?