da, da, da: atunci cind
nu mi se recunoaste o calitate (n-am multe, tocmai d-aia tin la alea - putine - care le am

!), am invatat s-o smulg cu forcepsul de la impricinati... iar misto-urile & ridicolul situatiei le primesc/privesc absolut impasibil. :sleep:
nu, chestia cu 'political correctness'-ul mi se pare - in continuare - aiurea... adica ce trebuia sa faca ron h, daca jj braddock chiar asa a fost in realitate: sa-i caute bube in cap & amante sub pat, numai pt ca asa vrea dogma in vigoare?! asta ar fi un uber-conformism!
toti cei care l-au cunoscut au spus dspr el numai vorbe de lauda... omu era bun & cinstit, isi iubea nevasta & copiii, a dat banii inapoi la fisc, a invins in ring, era iubit de saracii care vedeau in el un erou - ce e asa de greu de crezut? ca mai exista - sau existau - astfel de oameni?? mi se pare scandalos sa ajungi sa crezi ca oamenii ne-scandaloshi nu au dreptul la un biopic ca lumea!
PS si de altfel - ca sa fie meniul egoului meu complet... -, eu scrisesem dspr 'cinderella...' inca de la venezia, cam in ac. termeni! (ideea fiind:
inainte sa scrie toata lumea dspr un film, eu voi fi scris deja dspr el - ceea ce ma pune, vai, in situatia de a fi mereu citat... chiar si fara ghilimele :w00t: )