Originally Posted by Alex. Leo Serban:
care 'corectitudine politica'?!?
unde ai vazut-o in filmu asta, poti sa-mi zici si mie?...
|
de exemplu (dupa cum am scris in cronica pe care inca n-ai citit-o) in felul in care sunt construite personajele. stii, howard dintotdeauna s-a temut sa ofenseze prin personajele sale. asa ca l-a redus pe john nash la nivelul unui geniu iubaret, devotat si sarit de pe fix (cand tipu', se stie, era dus rau si avea relatii cu persoane de ambele sexe !). iar braddock este un cumul nesfarsit de calitati omenesti - este credincios, gentleman, nu isi bate copiii, nevasta, este demn, puternic etc etc. este ciudat, totusi, cum omul jj braddock nu are nici un cusur, nu crezi ? despre zellweger, acelasi lucru: sotioara care nu-si pierde niciodata credinta in sotul ei, care ii sta mereu alaturi bla-bla-bla. jake la motta, de exemplu, era mult mai 'coios', era total politically incorect si tocmai de aceea mai fascinant.
Quote:
iar pina sa fii de acord cu st3fan, ar fi fost cazul sa spui ca esti de acord cu mine, ca vad ca ai citit 're: publik', unde e ditamai cronica ditirambica la ac. film, cam in aceiasi termeni cu ai tai... dar, fireste, in cu totul alt stil
|
da, leo, sunt PERFECT de acord cu tine & cronica ta ditirambica, si, probabil, cu toti ceilalti aclamatori ai filmului, intre care tu esti evident primul.

dar o kestie - care sunt 'asemanarile' despre care vorbesti ? serios, poate-mi scapa mie, dar tot ce pot gasi 'asemanator' cu ce-ai scris tu este faptul ca am subliniat puterea luptelor din ring (dar, come on, oricine la o prima vizionare este socat de acest lucru !).
in alta ordine de idei, chiar azi imi trimit cronica lui razvan penescu. read (and weep): mi se pare ca a iesit atat de melo si artificioasa incat ma gandeam sa o arunc la 'trash'; dar am lucrat ceva la ea, asa ca... DAR, inainte s-o citesti te avertizez ca mai contine cateva asemanari cu ce-ai scris tu: de ex. paul giamatti in noaptea oscarurilor.

pe undeva, are the andrei gorzo style, fara cele doua epitete cu care mi-am gratulat cronica mea...