Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by Pitbull:
WHAT!?! :shock: daniela nane = nepoata lu nicolaescu??
|
In primävara lu' '93, eram în masinä cu Dana Nane, care mä plimba prin tot Bucurestiul, pe unde-avea varii treburi, povestindu-mi cum e sä fii Miss România si ce japitä era Doina Berchinä - samsara de misse. Printre altele, îmi zice: "Trecem si pe la unchiul meu, cä am sä iau ceva de la el." OK. Când ajungem pe Zambaccian, eu, sä mä dau cunoscätor: "Uite, stii cine sä-n vila asta? Nicolaescu!" La care ea se uitä câsh la mine: "Päi stiu, cä-i unchiul meu!"
Originally Posted by Alex Leo Serban:
mai banal -, ac. duduca il intreaba pe serj: 'considerati ca cu ac. film ati atins apogeul?'... serj ramine masca, surprins de atita otviziune, dar isi revine iute si, compunindu-si obisnuita figura de trestie biruitoare, zice-n sictir: 'nu, nici vorba... pt ca eu am atins cote inalte inca de la-nceput, cu 'dacii'...' :w00t: )
|
"Banal"? Asta-i un cap-dä-operä, dom'le! :lol: :lol: :lol:
Mi-o aminteste p-aia:
Prin preajma filmului
"Pentru Patrie", Serj la conversatie cu scriitorii. Se plângea: "Si fu.tu-le muma-n cur, nu-mi dau voie sä zic de bine de Brätianu', si le-am spus cä pe urmä fac filmul äla cu 1907 unde-am sä dau în el cât pot!"

Zice Zigu Ornea: "Päi stati putin, cä Brätianul din 1907 nu era acelasi de la 1877, era fiul lui!" La care Sergiu, bruscamente circumspect: "Stiti pozitiv aceasta?" :?