View Single Post
Old 23 Oct 2005, 22:25   #428
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by 16mm:
{ambra:
wrong. sau mai degraba: inutil!

conditional I:
if simple present - modal plus infinitive
same shit with
if simple present - future

nevertheless, we may continue with...

conditional II:
if you lost weight, you could offer yourself the chance to actually see your dick past your belly.

revenind la contextul de baza al discutiilor noastre pasionale, eram curioasa: chiar consideri ca lucrari gen Pubic-ul iti ofera circumstantele favorabile sa afisezi tupeul asta?! sincer acum, eu m-as mai gandi, si-as mai reduce volumul. then again, bunul simt e o alegere. pe toti fanii tai care sunt acum cu tine. in autobuz ori ba.

until then, spell check me furiosly. i'm all yours, godzilla!}

1. nu ma invata tu acum regulile lui 'if' ca banuiesc ca n-avem acelasi numar de atestate luate si ca n-am studiat impreuna prin cele tari straine; iti spuneam doar ca un palier al limbii engleze, cel vorbit, prefera forma indicata de mine; vrei sa imi arati si permutari intre cele trei reguli ale lui 'IF'.
2. si daca tot ce am facut eu s-ar rezuma la 'pubic...' pe care vi l-au aratat la clasa de curind, tot as avea mai multe in comun cu filmul decit o basita ca tine; cind o sa iti faci si tu primul film de 16 mm si o sa intri intr-un festival sau cind o sa dai motor pe un platou cu o productie care ruleaza pe canalele tv, mai vorbim; pina atunci, mai taci in pizda ma-tii ca incepi sa ma enervezi. e ultima oara cind iti raspund via forum; data viitoare poate n-o sa mai avem o interfata din asta virtuala intre noi si unul dintre hobby-urile mele este sa fiu extrem de direct when face to face cu mucoase suferinde de artistita ca tine. mark my words. si acum, besi.
Ambra Blu is offline   sendpm.gif