Cu toate acestea, nu este mai prost ca Ma'Mare, Tancul, Damen Tango, Lotus, Raport despre starea natiunii, Maria cu toate premiile lui filmul cel mai mizer, ...Ce lume vesela, Sindromul Timisoara/Manipularea, In fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura, Dulcea sauna a mortii, Second hand, Binecuvintata fii, Inchisoare, Turnul din Pisa, Vlad Nemuritorul, Azucena, si lista ar putea continua la nesfarsit, numai cu filme facute dupa 2000.
Filmul este penibil pe alocuri, totusi l-am putut urmari mult mai usor decat pe cele de mai sus.
Daca acestor diversi dintre care jumate sunt tineri li s-au dat bani, nu mi se mai pare chiar aiurea ca Serj sa ia si el odata la doi ani un ban sa mai faca un film, pentru ca repet nu e ca Tancul sau Ma'mare. A propos de Ma'mare, Daneliuc are doua filme pe teava, unul luat pe celebra lista suplimentara din noiembrie anu trecut si unul luat acum, la concursul "pe bune"...........astiua ii dau ca are gura mare si le e frica ca varsa tot ce stie si stie multe............asa ca chiar nu mi se mai pare indecent ca a facut si Serj 2 filme dupa 2000 si probabil ca va face si Trenul Mortii ala caruia i-am citit scenariul si e mai prost ca 15. Dar avand in vedere ca dam la toti vrutii si nevrutii bani sa isi promoveze fulgerele din creier...si pe ala cu Tancul lui nu-l uit cate zile oi avea, ca sunt si eu regizor tanar ale carui proiecte au fost refuzate si sub ailalti si sub astia, din 2003 incoace sistematic....si cu toate astea mai penal mi se pare ala cu Tancul lui de 10 000 ori decat Serj...
OK, astept injuraturi...