draga pitbull,
ma mira ca mai esti atit de naiv incit sa crezi ca o demolare 'cum scrie la carte' a lui serge ar avea alt efect decit sa-l faca sa se simta victima unei persecutii... ba inca, 'politice'!
parerea mea (si nu, nu vbesc 'in numele breslei': n-as face niciodata asa ceva... 8) ) e ca omu e senil, dar e singurul care nu-si da seama de asta.
daca n-ar lua din buzunaru fiecaruia pt a-si face excrementele apoase numite 'film' as trece cu vederea - in fond, '15' e chiar hilar de prost, eu am ris aproape tot filmu, desi in fata statea d. nane, saraca... (la un moment dat cred ca a clacat si ea, ca ne-a lasat sa ridem in voie :lol: !).
cred ca a fost sponsorizat de brigitte bardot, sau de vier fotten (de aici puzderia de patrupede) si de jacko (de unde puzderia de puradei).
in plus, e clar ca personajele (cele 3 zuze + marinica-bun-baiat, mereu-vesel, mereu-beat) au o problema cu casa in care stau: nu intra bine ca, dupa nici 3 min., pleaca toti care-ncotro - la spital sau la biserica sau la primarie, whatever...
cea mai burlesca faza mi s-a parut aia in care tanti hilde (raduleasca) baga trabantu intr-un zid, din masina iese fum ca-n comediile mute, celelalte 2 + marinica ies afolati (m-asteptam sa tot iasa, o timisoara intreaga - ca la fratii marx!), marinica e plin de singe pe fata, da zice: 'n-am nimic'! ('un fleac, m-au ciuruit' - remember?)...
apoi, sigur, cum am putea trece cu vederea toata partea de 'vis', bobby-ewing-style?? aici nea serge isi 'deconstruieste' propria 'estetica'... :w00t:
per total - inca un rebut marca 's.n.'; vorb-aia: what's new?
|