Thread: "15"
View Single Post
Old 20 Oct 2005, 17:49   #11
cineva
Junior

cineva

Send a message via MSN to cineva Send a message via Yahoo to cineva
Pe aia cu "Maeste, e ultimu?" o recunosc. Desi mai era si un "sper" la urma...

Am ras tot timpul filmului ca la cea mai reusita comedie de pe fata pamantului. Mai ales cand, printre gloante si rafale de mitraliera, Ioana Moldovan se trezeste (cu o voce ca de reclama la absorbante) spunand: "Fetelooor, mi s-a rupa apa...". Am crezut ca lesin de ras. Altfel, film serios! Iar Mihaela Radulescu a avut o prestatie mai rea decat la Duminica in Familie. Ce sa zic de Maia, care m-a dezamagit complet. Aveam alte pretentii de la ea. Parca juca in bataie de joc...

Faza cu premiera si cu "blasfemiatul" maestrului ar merita facuta. Macar ca nu s-a mai facut niciodata. Poate isi da cineva seama ca nu suntem un public chiar atat de tampit si ignorant. Poate nu SergiuNescu, poate nu acum, dar candva si cineva se va trezi. Oricum, impactul media va fi destul de bun.

Imi zicea cineva ca sa-l lasam in pace, sa-si traiasca batranetile. El de ce nu ne lasa in pace? Sincer, as vrea sa vad in Romania, pentru prima data ca oamenii protesteaza impotriva unui produs prost, chiar daca e vorba de un film sau mai multe.

Astept si alte sugestii.