Originally Posted by cineva:
...problema e ca nimeni nu zice nimic niciodata.
|
Asta, da, ESTE o problemä, si meritä sä fie putin studiatä. Avem oarece critici de film buni, sau mäcar lucizi. Oare de ce toate cronicile din presä o dau cotitä? Chirilov, Gorzo, A.L.S. - voi ce ziceti? (Räspunde tu, Leo, în numele breslei.)
Personal, dacä m-as întoarce în presä cu vreo rubricä de cinema prin vreun periodic, nu m-as codi sä zic lucrurilor pe nume. La patruscinci de ani, ce-o sä-mi facä, o sä-mi ia boii de la bicicletä? - Desi, cu mâna pe inimä, recunosc: dacä m-ar chema la el si mi-ar zice: "Bä, ia aici zece mii de euro, achitä-ti datoriile, si pe urmä, fugi în Olanda si te-nsoarä!", da: mi-as face un pseudonim si as deveni "diplomat". Pe dooj de mii, l-as si läuda. Pe treizeci, as si semna olograf! Pe patruzeci...
Oferä cineva mai mult?
A luat cineva mai mult?
Ar trebui huiduit, injurat, manjit cu oua si rosii. Poate asa s-ar prinde ca e cazul sa dispara.
|
S-ar prinde pe dracu'.
Ieri la vizionarea de presa am facut misto de el tot filmul.
|
Fain! Mai vrem! Ne povestesti si nouä ceva amänunte? Cum a fost?
Dar ar fi cazul sa se intample asta la premiera. De exemplu, hai sa ne strangem vineri seara si sa-l huiduim... Nu e cel mai ortodox mod de exprimare, dar poate omul nu intelege altfel.
|
Da, si asa, ar întelege mai mult de-o grämadä! Cu un zâmbet �* la Miclovan cam acru si-o sprânceanä amärât-ironic-piezisä, ar gäsi un fel de "Ehe, copii, copii..."
Ar fi o faza de mare angajament artistic, mai ales ca va fi o gramada de presa acolo...
|
Ar fi FOARTE INTERESANT, de fapt! Pe bune! Mäcar asa, ca fenomen.
L-am auzit spunand ieri ca 15 e cel mai bun film al lui de pana acum.
|
Da, si mai ce? Un pepene cu elice? Chestiile astea sunt asa de fumate...! La fel zicea si la
"Ultima noapte de dragoste", si la nu stiu câte altele, la fel zicea si Timi Ursu despre
"Al patrulea stol" (care era cu trei clase sub
"Septembrie"), la fel zic toti. De obicei, când un artist spune despre ceva de-al lui cä e "cel mai" (fie si doar raportat la propriile-i creatii), poti fi sigur cä e tocmai pe dos! (Chiar si când - rara avis! - spune "cel mai prost"! Asta-i mai dä mäcar o sansä!)
Ca el stie cel mai multe despre revolutia din '89.
|
Normal, cä a fost sef de comisie! Comisia aia care bäga documentele-n tocätor. Te pomenesti c-o fi si citit o parte din ele!
Iar faza cea mai misto a fost la Carcotasi. Sergiulica a zis intr-i emisiune ca toti copiii din film au fost de pe la casele de copii. Cand colo, multi dintre ei erau de la un liceu din Timisoara... De senzatie!
|
Mitomania lui nativ-traditionalä.
Mai încape vorbä?
Apropo: update!
Chiar acum, în timp ce scriam, vine fi-miu si începe sä-mi povesteascä de la conferinta de presä:
"Maestre! E ultimu'?" :lol:
"Ce-ai fäcut, comisare?" :huh: "Un fleac. Am mai tocat putin banii C.N.C.-ului." :hmm:
"Da' ce-i asta, dom'le,
'Dallas'? Cä numa-n
'Dallas' visa Pamela câte douäzeci de episoade!"
"Da' de ce n-ati produs singur filmul? De ce-ati luat bani de la C.N.C.?" :? "Eeee, päi eu nu pot sä lucrez singur..." :sleep: