Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by solidox:
problema nu se pune de vazut ceva facut de tine, ca despre aia nu am nici o indoiala ca este la fel de adolescentin, se pune problema despre unde TINTESTI. Ca la testele de angajare, e la fel de important si care-ti sint idolii, si care-ti e portofoliu. Tu ai picat la prima faza, nu ai repere, si din pacate nu mai ajungi la faza a 2-a, evaluarea portofoliului, ne pare rau.
|
Aici vorbeste suparaciosu' din tine, nu mai reusesti sa fii hartistu' detasat. Oricine iti critica hopera e eminamente prost (in cazul asta eu si, implicit, lucrarile mele; ti-am mai zis, pozezi mai bine ca mine de o mie de ori, eu nu sint fotograf, asa ca ma bati cu cit vrei tu la zero in competitia pozelor; dar de aici pina la chestiile facute de mine, adolescentine, io zic sa nu mai clantani aiurea.
|
Invata sa citesti. De exemplu al doilea post. Nu sint suparacius, initial am crezut ca stii despre ce vorbesti TOCMAI cind ai zis ca nu arata neaparat talent pozele alea (BTW, nu stiu ce jocuri de expuneri zici tu, cred ca am una singura asa, poate te-ai uitat la altceva). De abia mai tirziu ai devenit loudmouth ignorant, cind ai spus poezia pe care o stiu toti amatorii: poze publicitare, 9mm, deviantart. Daca pe astea le inlocuiai cu altceva de calitate, care sa arate prezenta educatiei si gustului, ziceam jos palaria.
Oricum e bine ca iti doresti sa mai inveti, ca toti am avut 14 ani cindva si am trecut prin fazele astea.