Thread: "15"
View Single Post
Old 20 Oct 2005, 01:19   #7
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by herbert:
nu-l ajuta nimeni sa inteleaga ca tre' sa se lase de filmat.
E-te, na! Cine sä-l "ajute", când dintotdeauna a fost un corifeu al anturärii? Si-apoi... sä "înteleagä"? Asta presupune putere si sänätate de gândire, Herbie! N-are nici una, nici alta! Stii si tu cä aceastä "boalä de sine însusi" se agraveazä iremediabil cu vârsta. Omul destept moare întelept, iar prostul, nebun!
pe tot ce pune mana acest om este compromis, ratat, pangarit... are o defectiune structurala, chiar daca unii - vezi mai sus - ii gasesc si filme pasabile. eu nu...
Din päcate, da... Dar recunoscându-i perioada "pasabilä", cum spui, în fond ne facem nouä însine un bine, dovedindu-ne onestitatea. Asa, nimeni nu ne-ar putea acuza cä "avem ceva cu el", si nu stiu ce... Bine, nici un om cu-o juma' de encefal n-ar zice asta, da' vorbeam asa, în principiu.
Originally Posted by heerbert:
si daca mai multi spuneau NU la momentul potrivit, poate ca n-am fi asistat astazi la acest delir respingator.
Ah, da, "momentul potrivit"... Momentul Madam Maurer, mai bine zis, când s-a läsat cu "Dacii"... si prelungitul moment Ceausescu, cäruia reusise sä i se vâre sub piele färä sä-l lingä-n cur niciodatä pe fatä - asta, da, probä de viclenie! Bine cä i-au rämas textele de propagandä din "Un comisar acuzä"! - pentru cine l-a tras pe video la timp, de la televizor, cä acum si le-a scos! Cum a scos si rusii din "Noi, cei din linia întâi"! Si pe urmä: "Eu n-am fäcut concesii niciodatä! :o Eu am fost un anticomunist activ toatä viata!" ...
acest "15" mi se pare o rusine. mi-e si mai mare mila pt actorii care s-au filmat la Sergiu. nu se poate - un actor mai si gandeste, uneori chiar intelege unlele lucruri, mai refuza din orgoliu... vorba lui Plesu: nu te lasi premiat (aici: filmat) de orice bodega.
Eh, cea mai veche meserie din lume se infiltreazä pe oriunde, inclusiv printre actori... Si-apoi, nici ei nu mänâncä aer... Trist, da' ce sä-i faci?
pacat de banii cheltuiti aiurea, in mod aproape criminal. eu i-as fi dat mai tinerilor regizori, lui Pitbull (ca e implinit cultural si, cu siguranta, chiar intr-o situatie disperata, ar fi reusit sa evite ridicolul si catastrofa) si - of course - lui Ambrozie al nostru, ca-i destept si timid si ne porcaieste artistic pe coclaurile acestea...
Multumim, dragä, da' noi nu suntem senatori P.S.D. - iar la Revolutie, eu am stat în curtea televiziunii cu multimea, nu m-am protäpit în Studioul IV, sä mä fac cä lucrez! Apropo, stiati cä Serj a särit EFECTIV gardul atunci, de la el de-acasä, din Zambaccian? Cum a väzut puhoiul, cum hop (si la propriu, si la figurat) si el!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif