View Single Post
Old 19 Oct 2005, 13:42   #439
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Cartman:
5. Tu ai vreo treaba in discutia asta?

1. hai, cartman, ce te ataci asa ?... eu iti dadeam un motiv de gandire, pt ca noi anul trecut a trebuit sa lucram intens, la ordinele producatorului si a trebuit sa scriem cate un episod pe saptamana si a fost al naibii de greu. voi deocamdata n-aveti nici un sef, va permiteti sa fiti independenti si nu sunteti presati decat de timp.

2. imi pare au ca fiecare interventie a mea pe acest topic (si apropo, atata timp cat am aratat interes fata de scenariul vostru, chiar si criticandu-l, DA, cred ca am o TREABA in discutia asta ) este luata asa in nume de rau ! eu niciodata nu am nutrit ganduri rele fata de scenariul vostru SAU echipa voastra, ba dimpotriva. am zis-o si o mai zic: sper sa fiti 'cumparati' (nu in sensul ala rau ), sper sa ajungeti sus, sper sa castigati parai & renume de pe urma acestui serial. eu nu am reusit (de pe urma sitcomului meu, adica) si faptul ca imi doresc asta pt voi demonstreaza multa solidaritate, mai multa chiar si decat jay-fara-de-garsoniera...

atata doar ca un lucru nu pot face: sa ma entuziasmez catharsic cu scenariul vostru in mana. nu mi se pare bun, am spus-o si am explicat de ce nu mi se pare bun. si nici nu stiu ce rescriere mai poate schimba asta. poateati fi preferat sa va laud fara cauza, sa va mint si sa va dau miere cu lingurita ? sorry, can't do that.

meanwhile, raman interesat de soarta scenariului vostru si am sa tot intreb care-i situatiunea. imi pare rau daca nu va convine asta.