Unlikely Messiah
|
1) Am vorbit în nume propriu.
2) Chestia cu datoriile era un exemplu, în sensul cä, atunci când am început munca la filmul ästa, n-am mai avut nici mamä, nici tatä (mä rog, nu-i mai am de vreo 17-27 de ani), nici fiu, nici casä. Dar nu e un caz singular - asa e orice regisor, nebun, altfel n-ar mai exista filme pe lumea asta.
3) A "porcäi" înseamnä a vorbi urât. Eu am glumit frumos. Serios, sever, dar tot glumit si tot frumos.
4) Treabä, netreabä, Notorious are perfectä dreptate. Dacä în douä säptämâni nu sunteti în stare sä REFACETI un scenariu deja existent, cum veti putea scrie CATE UN EPISOD COMPLET NOU PE SAPTAMANA??? Sigur, existä si varianta de a vinde subiectul si a-l läsa pe mâna echipei de scenaristi din televiziune sä meargä cu el mai departe. Vä convine? Mie, nu - si stim foarte bine cä nici vouä.
5) Nu stiu altii cum sunt, dar eu, personal, NU VREAU sä mä prezint nicäieri singur cu CD-ul, doar ca regisor, pentru cä as fi în acelasi dezavantaj ca si voi, dacä v-ati duce undeva doar cu scenariul, färä CD - si e valabil, în principiu, pentru oricine (poate cu exceptia câtorva actori, a cäror prestatie poate fi relevantä si de sine stätätoare, desprinsä din context).
Se pare cä nu întelegeti, dar sansele ORICAREI LATURI a proiectului cresc substantial numai în mäsura în care mergem cu el IMPREUNA, prezentându-l sub TOATE ASPECTELE. Nu cä asa vreau eu, nici cä ar fi vorba de "solidaritate" - ci pur si simplu asa merg lucrurile.
Oricum, eu nu voi avea nici o satisfactie dacä ne rupem gâtul fiecare în parte - si nici dacä voi vi-l frângeti, în schimb eu câstig ceva pe felia mea (ceea ce, cum am spus, e oricum destul de improbabil).
6) Dacä pierdem trenul, degeaba stäm pe peron cu biletele de clasa I în buzunar. Credeti c-o sä mai avem vreo sansä, oricât de bun ar fi scenariul, dacä ajungem cu el când altii mai vioi ne-au luat-o înainte? Credeti c-o sä-l zboare pe unul dintre ei (chit cä va avea cine stie ce cäcat de film), numai pentru cä al nostru e de zece ori mai bun? N-o sä-l zboare, vä spun eu! O sä ne batä pe umär si-o sä zicä: "Bravo, mä bäieti, de ce dracu' n-ati venit acum o lunä??? Lasä, nu-i nimic, în decembrie... o s-avem zäpadä!"
Una peste alta, FACETI CEVA SI TERMINATI TOTUL CAT MAI REPEDE, cä praful se-alege de tot ce-am muncit - si voi, si ceilalti, si eu! Läsati naibii orgoliile, mândria, problemele personale, justificärile, etc., si FITI EFICIENTI ! E-FI-CI-ENTI !!!
|