View Single Post
Old 17 Oct 2005, 13:07   #3317
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by BeNnY:
Originally Posted by notorious:
hai, mai, da-i drumul la robinet ! sper ca vroiai sa zici ca 'nightwatch' e un jeg de film, mai prost decat 'constantine' si mai plictisitor ca 'van helsing'. hai, nu te sfii (apropo, sa stii ca e your choice)...

Constipatia persista. Recomand ceai dementa.

Nightwatch e misto. Daca era facut de americani, iesea un c**** gen lord of the rings. Asa, transpus in peisajul rusesc, are o atmosfera pseudomorbida placuta, care aduce oarecum aminte de Kontroll. Dar e entertainment, sin city style, super stilizat, doar cu o poveste mai solida in spate.

I <3 Huckabees - L-am vazut intre 4 si 5.30 dimineata, dar din ce-am vazut printre gene mi-a placut. Si Mark Wahlberg cel mai bun lucru din filmul ala.

1. Ca-cat. Nutricious vorbesti prostii. Nutricious is not delicious. Night Watch is.

2. Ca-cat. Benny vorbesti prostii. Night Watch ain't no Sin City.

3. Ca-cat.

4. Ca-cat. Cel mai bun lucru din I Heart Huckabees este Naomi Watts imbracata in tzaranca si cu reziduuri alimentare intre dinti.

5. Ca-cat.

6. Ca-cat. Din ciclul: ce jeguri mai dau spaniolii la televizor: Save The Last Dance. Doamne-fereste. Am vazut numa juma de ora din el ca muream de plictiseala si la dvd-ul cu The Last Emperor nu aveam chef sa ma uit inca o data (totusi, e ditamai filmu' chit ca e cu Joan Chen -- mancaiashpizdulicea). Asa, si m-am uitat la juma de ora din Save The LAst Dance. Lasand la o parte faptul ca am oroare de blonduzda aia, am oroare si de negroteiu ala. Doua aschimodii balacarindu-se pe ritmuri de cacat. Prefer sa vad inca o data Dirty Dancing decat sa-l mai vad pe asta (si, by god, detest dirty dancing care e o chestie la fel de menstruanta ca si Almodovar)

7. Ca-cat. Din ciclul: ce jeguri mai dau spaniolii la televizor: ALS si Nutricious facand sex. Pardon, un film numit Amantii Bulgari or smth. Cu poponari. Un spaniol futut in cur de un bulgar. Spaniolu rage de fericire, dup-aia boceste, dup-aia plange. Nu inteleg cum functioneaza creierul unui gay. Adica, cand te fute in cur iti place, nu? Atunci de ce plangi? Life's great dilemma. Mda, moving on: spaniolu era prieten cu alti poponari cu care vorbea cu ''fata'' is alte cele. Se mai fut astia ce se mai fut, se casatoreste bulgaru' cu o muiere si iar se fut. Poponarisme nasoale. Si nu ca am ceva cu Nutricious is ALS, pardon, cu poponarii ca, slava-domnului, ii tolerez (pe unii, adica p-aia din filme) da' filmu chiar e de cacat.

8. Ca-cat.