View Single Post
Old 11 Oct 2005, 16:35   #286
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by solidox:
A sorry, credeam ca e evident Alea MY KIND sint ale mele.

Fara sa mi-o iei in nume de rau (si, eventual, sa ma treci strada), pozele tale sint mediocre. Mai bine decit mine pozezi sigur, nu e asta o problema, nu sari sa te aperi pe principiul y tu mama tambien, ca nu ie cazu'. Nu stiu daca ai talent, dar din astea nu reiese. Din pacate, nu am vazut o singura poza pusa aici de vreun forumist care sa indice talent special. Asta imi aminteste de un forumist mai vechi cu care am fost eu in contre multa vreme - namely, Amyd - care, din vorbe, era super bazat. Intimplarea a facut ca recent tipul sa fie nevoit sa faca niste chestii 3D pentru noi. Luminile erau puse de-a-mpulea, texturile la fel si, in general, randarea era mai aproape de sci fi decit de realism. Normal ca a trebuit sa le refaca, de-asta unii sint facuti executanti si altii sintem facuti sa dam indicatii soriceilor. Scuze ca am divagat, numai ca nu m-am putut abtine: daca toti cei cu care m-am incontrat eu pe forum arata in realitate cum arata Amyd, imi retrag de acum toate armiile de penis introduse in varii momente in mamele voastre, ca mi se face mila.
Ambra Blu is offline   sendpm.gif