Originally Posted by solidox:
A sorry, credeam ca e evident  Alea MY KIND sint ale mele.
|
Fara sa mi-o iei in nume de rau (si, eventual, sa ma treci strada), pozele tale sint mediocre. Mai bine decit mine pozezi sigur, nu e asta o problema, nu sari sa te aperi pe principiul y tu mama tambien, ca nu ie cazu'. Nu stiu daca ai talent, dar din astea nu reiese. Din pacate, nu am vazut o singura poza pusa aici de vreun forumist care sa indice talent special. Asta imi aminteste de un forumist mai vechi cu care am fost eu in contre multa vreme - namely, Amyd - care, din vorbe, era super bazat. Intimplarea a facut ca recent tipul sa fie nevoit sa faca niste chestii 3D pentru noi. Luminile erau puse de-a-mpulea, texturile la fel si, in general, randarea era mai aproape de sci fi decit de realism. Normal ca a trebuit sa le refaca, de-asta unii sint facuti executanti si altii sintem facuti sa dam indicatii soriceilor. Scuze ca am divagat, numai ca nu m-am putut abtine: daca toti cei cu care m-am incontrat eu pe forum arata in realitate cum arata Amyd, imi retrag de acum toate armiile de penis introduse in varii momente in mamele voastre, ca mi se face mila.