Originally Posted by Nae:
am vazut deja cateva din ele... could be interesting... desi, sigur nu vin. ;)
|
apropo de ce vorbeam cu tine ºi Bulumulu, încã nu mi s-a infirmat ideea cã nu am vãzut film nemþesc prost. poate zilele urmãtoare... :)
deci ce am vãzut azi:
Wir können auch anders… (R: Detlev Buck), o comedie/road-movie, cu doi fraþi retardaþi (care arãtau ca Stan ºi Bran, ca diferenþã de gabarit) plecaþi de la ospiciu cu o rablã de maºinã. se întîlnesc cu un terorist rus. ºi de aici tot felul de situaþii ilare. niºte bandiþi cu feþe de duri care vroiau sã le ia banii ajung înecaþi cu maºinã cu tot. nu mai vorbesc de secvenþa cu porcii, cea cu barca, cea cu caii, poliþia pe urmele lor ºi mereu comicul realizat din neînþelegerea totalã de limbaj între rus ºi cei doi nemþi. atmosferã din aia de provincie, gen U-Turn.
Neben der Zeit (R: Andreas Kleinert), tragi-comedie/romantic. Întîmplãtor sau nu, e vorba tot de o familie de nemþi (mamã, fiicã ºi fiu) ºi un rus foarte simpatic. de data aceasta, e un film foarte minimalist, nu road-movie. pãcat cã se terminã nasol.
nu rataþi mîine Das Leben ist eine Baustelle. e cu Christiane Paul, tipa din Im Juli. ªi pe scenariu de Tykwer.