Thread: Anonimul 2005
View Single Post
Old 01 Oct 2005, 22:56   #49
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
doamne, ogto, cum ai putut sã reziºti la toate astea într-o zi? Ai o rãbdare de fier, omule! (mai ales cã bãnuiesc cã le mai vãzusei ºi la Sf Gheorghe)

am vãzut doar

Death in Gaza complet (remarcabil efortul de a realiza acest documentar), la Persons of Interest am plecat de la jumate. Mi-era deja silã. Nu ºtiu, dar arabi, israelieni, israeliþi, palestinieni, evrei mie-mi sunt tot una ºi toate subiectele legate de chestiile astea (terorism, rasism, religie, fanatism...) mã obosesc. N-aº vrea sã trãiesc prin zonele alea, poate nici chiar în New York.

Adam & Paul a fost funny parþial. e un film cu doi amãrîþi, trist ºi comic în acelaºi timp. cea mai notabilã secvenþã a fost cea cu Caramitru (nu mã prinsesem din prima cã e el). dialogurile despre România ºi Bulgaria delicioase.

Ieri am vãzut Îmbrãþiºare pierdutã. Mi-a plãcut secvenþa cu femeia care venise sã probeze sutien. spre sfîrºit m-am plictisit.

despre cinema studio: groaznice scaunele, mai ales la etaj. ºi acum am dureri de picioare la cît de strivite au stat.