Intr-un final a ajuns si la cinemaul din centrul urbei mele, mirificul, fantasticul si extravagantul: "George A. Romero's Land of the Dead". Cu chiu cu vai am reusit sa iau cu mine vreo 3 prieteni care mai de graba ar fi mers la "The Island" care rula la cinematograful rival. Unul a plecat dupa faza cu "popa fara cap" iar ceilalti doi au spus ca e cea mai mare porcarie pe care au vazut -o in ultima vreme. Eu ce sa spun... George Rocks! Mi-a placut pentru ca mi-a adus aminte de celelate trei parti ale quadrologiei, pentru ca are printre interpreti pe Dennis Hopper ("Zombies man... They creep me out!") si Asia Argento, pentru ca mortii-vii dezvolta capacitati intelectuale si comportament de haita fiind condusi de un zombie negru, pentru ca e delicios de violent si nu se da inapoi de la nimic in ceea ce priveste "Blood & Gore", pentru ca e , din nou, o satira la adresa societatii de consum, pentru ca are un final cu foc de arificii si pentru ca lasa loc de continuari! Rock On, George! Rock On!