Originally Posted by notorious:
-n-am consumat prea mult buster keaton, dar tot mai misto mi se pare chaplin :oops:
NO way!! :shock:
-'some like it hot: mi se pare over-over-rated... dincolo de ideea inedita, de intepretarile lui lemon & mathau (sa se odihneasca in pace) si de inceputul alert, plin de umor negru si spontaneitate, decurge lent si se cocoseaza rapid, sub greutatea aceluiasi umor usor sexist. deci,sorry... in ce priveste comedia lui wilder, raman mare fan al apartamentului
aici cam ai dreptate... dar nimic dspr marilyn???
|
in alta ordine de idei:
ieri am vazut - la cinemapro - 'mr & mrs smith', care e un fel de 'war of the roses meets mission: impossible', f haios & all that, they camp it out cit se poate, angelina -
superba & mortala & whatever -, DAR: traducerea e absolut pe-na-la!!! kestii gen: 'berbecutz' pt barbecue (! :lol: ), 'linii' pt replici, 'intelesuri' pt means (= acolo era sensul de 'mijloace'), 'chat-ul minciunilor' pt 'web of lies' si - my favorite! - 'care sint ciudateniile' pt 'what are the odds'... :w00t: trebuie vazut ca sa fie crezut!
cind am iesit, neli gheorghe a avut o 'linie' geniala - a zis: baiatu asta (= sorin mihai roman) ar trebui sa ne dea o frina