nu stiu...eu v-as mai recomanda sa va ganditi la chestia cu orele despre film in scoli si licee...in primul rand filmele sunt foarte la indemana pentru toata lumea...nu sunt ca picturile sau concertele de muzica...
in al doilea rand eu cred ca cine vrea sa faca chestia asta, o face si fara sa fi studiat in liceu...
in al treilea rand ma gandesc ce insemna o atractie pentru arta...sa fim seriosi, ce elevi nu ar sta mai degraba sa se uite la un film decat sa rezolve niste probleme de matematica...deci atractia pentru domeniul asta poate fi foarte mare, fara sa existe si o baza...ce copil nu ar visa mai degraba sa devina actor decat sa devina inginer...diferenta dintre domeniul asta si celelalte, este ca munca multa fara un oarecare dram de talent, nu te duce prea departe...si cum ii explici unui copil de clasa a 4-a sau a 7-a, ca nu poate un face lucrul care il pasioneaza foarte tare...a fost greu si pentru mine la 20 de ani sa accept ideea ca desi am muncit foarte mult pentru unele proiecte, pur si simplu nu au iesit genial...
eu am o gramada de prieteni care nu au absolut nici o legatura cu filmul, si care totusi se uita cu extrem de mult interes la o gramada de filme bune, si vechi si noi, multe din ele pe care eu nu le-am vazut...
ma ingrijoreaza mult mai tare ca nu se mai citeste nici in liceu si nici in scoala generala, ca nu se merge la teatru, ca nu se merge la opera, ca nu se merge la expozitii si ca nu se duc copiii la muzee...filmul este arta pentru care eu imi fac cele mai putine griji...sincer acum!