The People vs. Larry Flynt - 6/10: pe fragmente... nu mai stiu de cate ori l-am vazut pana acum, dar mi-era usor dor de el...
Si - printr-o coincidenta - doua bucatele filmate de Darius Khondji:
Delicatessen - 8/10: l-am amanat vreo doua luni (si imi pare usor rau). In orice caz, un film foarte... frumos (cred ca asta e termenul). Desi sunt cam multe tampenii adunate in povestea asta, atmosfera este grozav construita (culorile, unghiurile si miscarile aparatului de filmat, decorurile, muzica + apa navalind pe scari la sfarsit)
Anything Else - 7/10: mda... Imi place ideea si cum a fost inceputa, dar pe parcurs se pierde in aceleasi chestii pe care le tot vedem in mai toate filmele lui Woody Allen: personaje nevrotice, dialogurile (monologurile) caracteristice despre Dumnezeu, evrei, literatura, stiinte s.a., personaje incapabile de a parasi o situatie defavorabila lor etc. Parca distribuindu-i pe Jason Biggs si Christina Ricci (sau Jimmy Fallon, daca tot suntem aici) si punandu-se pe el in rol secundar la intrecere cu DeVito, Woody mai innoieste tema. Iar cu Khondji, se schimba si aspectul filmului, miscarile camerei devin mai fluide, insa daca aparatul de filmat nu trece prin pereti si nu face intoarceri prin aer...