Hmm... Nu ma asteptam sa declansez o mica ciorovaiala cu GG. Eu cred ca gusturile se discuta, la modul relaxat, de-asta m-am si logat pe forumu asta. Dar daca cuiva nu-i place un serial, ok, poate are altcineva chef de dialog.
E-adevarat ca nu se intampla neaparat cine stie ce in serialu asta, nu e de actiune, sunt, de exemplu, tot felul de sarbatori mai mult sau mai putin traznite, intr-o comunitate bine construita de personaje excentrice. Sunt complicatii sentimentale si probleme de familie despre care se discuta la nesfarsit... Dialogurile misto sunt punctul forte. Uite niste mostre haioase, cred io(am descoperit inca un site cu scripturi), printre multe altele si mai misto:
EMILY: So, Lorelai, how are things at that charming little inn of yours?
LORELAI: Mm -- they're still charming and little. We're just crossing our fingers it doesn't assert itself and become rude and large.
sau
RICHARD: Now, what do you know about golf?
RORY: That it's a good walk spoiled?
Rory: You're happy.
Lorelai: Yeah.
Rory: Did you do something slutty?
Lorelai: I'm not that happy.
Luke (lui Lorelai): Will you marry me?
[Lorelai ramane cu gura cascata]
Luke: Just looking for something to shut you up.
Lost, din cate stiu io, a fost un sezon din Arrested Developement pe B1. Foarte fain. Si fara rasetele alea enervante pe banda. Iar Desperate Housewives e pe TVR1, vineri, cand iese lumea in oras, adica.
Si eu vreau sa vad Lost.