Videoclipurile facute pentru Mylene Farmer sunt super. mie mi se par ca sunt niste filme de arta, cu scenarii bune, chiar foarte bune, impresionante chiar...I like them a lot !! desi destul de vechi, mie mi se par cool. Cel cu care Mylene a colaborat la realizarea lor a fost Laurent Boutonnat, pana la videoclipul pentru piesa Que mon coeur lache, pe care i l-a facut Luc Besson. La vremea cand le-am vazut mi-au lasat o impresie foarte puternica. nu stiu si acum.
Laurent Boutonnat
Libertine - despre o tipa libertina ca si piesa, o Mylene cu parul rosu portocaliu morcoveata misto, misto... actiunea se petrece undeva in sec. 18-ea calarind imbracata ca un barbat, in camasi albe cu maneci largi misto, misto; si imaginile, la fel.
Sans contrefaçon – tipa, tot Mylene, este undeva pe o plaja, apare si altcineva cu ea, povestesc ce povestesc, apoi Mylene se transforma intr-o marioneta, un fel de pinocchio - pourquoi je suis pas un garçon.
Pourvu qu’elles soient douces proposes – un fel de continuare a videoclipului Libertine, cu un mic tobosar ce o gaseste in padure langa trupul iubitului ei, cu scene din razboiul de 7 ani dintre Franta si Anglia, cu ceva scene de dragoste ; am citit ca pentru videoclip s-au tras 600 de duble pentru un produs finit de doar 17 minute !..
Beyond my control – relatie sexuala dintre un tip s-o tipa; Mylene e voyeurista si tipul implicat e sotul ei; cu Mylene care il saruta apoi pana la sange, cu lupi ce devoreaza bucati de carne; videoclipul a fost cenzurat si i s-a interzis difuzarea inainte de ora 22 (doar canalul francez M6 si-a asumat riscul sa-l difuzeze)
Marcus Niespal
XXL – Mylene sta in capatul unei locomotive cu aburi si, in timp ce imaginile se succed, ea pledeaza pentru dragoste – on a besoin d’amour, on a besoin d’amour, besoin d’un amour XXL, on veut de l’amour.
|