Thread: Seriale TV
View Single Post
Old 15 Sep 2005, 19:35   #84
Terror_IST
Guru

Terror_IST

Nu prea ma uit la seriale pentru ca ma enerveaza ca sunt la ore fixe (uneori cam aiurea) dar sunt cateva pe care le-am urmarit cu ceva interses. M-am uitat la primele 3 sezoane din "The Shield" cand le-au dat pe AXN. Serial politist solid despre o echipa de politisti dintr-un cartier rau famat al LA-ului. Am inteles ca o sa inceapa sa-l difuzeze si pe Pro Cinema (parca). Ma mai uitam la "Law & Order: Criminal Intent" pe Hallmark cand era martea de la 10 (l-au mai redat si in cursul verii in fiecare seara). Vincent D'Onofrio joaca foarte bine si in general serialul are o nota de profesionalism (Dick Wolf se pricepe destul de bine sa duca mai departe franciza). Si acum regret ca nu am prins primele doua sezoane din "The Soparanos" cand il difuzau pe Pro Tv dar am vazut urmatoarele trei serii si acum o astept pe a sasea la Pro Cinema. "Oz", in schimb am urmarit de la inceput cand era sambata pe la 23 pe Pro Tv si am fost putin dezamagit de urmatoarele difuzate pe Pro Cinema (Tom Fontana a cam luat-o razna spre final). Pe HBO m-am uitat la "Sex and the City", "The Mind of a Married Man", "Angels in America" si "Carnivale" (sper din tot sufletul sa ajunga si la noi "The Wire"). Pe sarite am mai vazut episoade din "CSI", "Fastlane" si "Everybody Loves Raymond". Momentan singurul serial pe care il urmaresc e "Deadwood" inceput de curand la HBO.