Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
pt ambra
'revolutia cinematografica' nu 's-a oprit', pur si simplu - deocamdata - produce rebuturi: 'lotr', 'sin city' a.s.o.
|
Dearest, Dearest ALS,
nu, pur si simplu aceste filme sint prea inovatorii pentru tine: nu ai gustul si 'background'ul vizual pentru a le savura. Esti putin prea 'dated' pentru ele. 'Sin City' e un film bun. Pam, pam!
|
kkt!
daca nici eu nu am 'backgroundul vizual' - eu, care cu familia mea, de la 48, cu bienale de contemporary art, cu warholi, jennyholzere, barney-i s.a.m.d... :o
eu, care cu 'inovatia' (in zona vizuala) sint more than up-to-date & a la page & what-not...
eu, care am nu doar 'background', dar si foreground & medium-ground & ce vrei tu... :w00t:
eu, '
DATED'!!
ha!
ce kkt de 'inovatorii' (btw: se spune 'inovatoare'!) sint niste imajini care copypastuiesc desenele unei benzi?? ce mare kestie e aici? si - mai ales - care este gradul de replicabilitate al acestui 'procedeu'? cum va 'translate' el alte subiecte, alte obiecte, alte afecte, hm? si - ca veni vorba -, ce
profunzime (da, 'profunzime'!) psihologica au personajele acestei belele de bdfilm? sa-nteleg ca 'cinemathoghraful viithorului' (ura!) va fi
sans psihologie - un fel de stenograma caracteriala care nu duce de la a la z, ci de la a la b?
ok, i see. pai, si 'final fantasy' - cu 'actori' de syntheza - era 'revolutionary'! si ce (ne-)a adus? si unde a ajuns? is
this what you plead for - o plictiseala cu imagini saltarete? un hibrid hi-tech? hai, lasa-ma!
pt mine, un film care nu te face sa (te) gindesti nu e Cinema, ci (eventual) entertainment. iar daca Cinema-ul ar contine
numai entertainment, n-ar mai fi 'a 7-a arta', ci artizanat. unul dintre. gherghef. mai nou, gherghef digital.