Gen.
Sex and the City, maraton. Totul se duce dracu (mai mult decat inainte si Sarah Jessica Parker chiar devine un jeg neinteresant mancator de cacat - mai mult decat inainte) cand dispare Ron Livingston (people, see Office Space!). Si episodul ala e foarte misto, recunosc. My post-it day. Dupa aia se duce dracu complet. Si in principiu din cauza (sadly) tipei principale, s-o numim Carrie. Carrie suge pula. Si i-as da premiu pentru cea mai neincantatoare sclifosita enervanta si perturbanta prezenta pe ecran. Go fuck yourself and save us. Devine gen super soap opera la sfarsit. Cu rusu rau si americanu vine s-o salveze si tipa pierde copilul si primeste altul asiatic in loc de. Numai Samantha mi se pare ok. Same f ucked up style. Si foarte misto momentul cu ea orgasm pe Massive Attack - Unfinished Sympathy (cred). Dar thank god it ended.
Deadwood - Nu e gen (foarte) laudat? Parca asa am auzit. Primul episod e relativ ok. Are rating nemeritat de 18. Foarte enervant ca injura cat in south park bigger longer and uncut, in anii 1800 oamenii ziceau cock sucker next to mommy and daddy? Ca zic numai cock sucker. Impuscaturi, indivizi rai, indieni, pistoale si restul. Nu foarte entertaining. Cel putin la sex and the city ma enerva Carrie. A. Aici e Ian McShane care e foarte misto. Si imaginea care e cam foarte buna. Dar verdictul e ca dupa primul episod n-o sa ma mai uit la restul.