View Single Post
Old 11 Sep 2005, 02:39   #303
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by nume:
Parerile mele despre acest proiect, transpuse prin intermediul lui Mihnea, de dincolo de morti (am luat ban de ip fara nici un motiv, multa samanta pe aceasta cale) :
1. Columbeanu a facut cam toata munca (buna , rea, nu stim dar a facut-o). Au fost unii care nu s-au obosit sa ridice un scaun de pe loc ca le cadea dosul in greu.
2. S-au dat tepe la greu, deh, treaba romaneasca
3. E aproape incredibil ca absolut din nimic (decoruri incropite, locatie gasita in ultima secunda, camera imprumutata, mobilier de plaja, buget zero) proiectul a fost dus la capat intr-un timp atat de scurt.
4. Daca eram implicat direct va bateam pe toti.
5. Asta cu sef productie platou e abureala. Am deschis o usa, am inchis aceeasi usa si am asistat la cateva secvente. Lipsa de timp.
6. socanta neimplicarea 'staff-ului" cinemagia, in fond aveti pretentii
7. Bafta si sa iasa ceva.
8. Pentru dusmanii mei (se stiu ei) :
Nu-ti mai da valoare, sigur stiu ca n-ai ! Nu te mai da mare , stiu ca n-ai o chifla in stomac, stai mai bine in banca ta, ca esti vaide steaua ta !
9. De mine nu scapati asa usor.

Asadar, Nume m-a rugat sä-i fac cunoscute aceste comentarii. La rândul meu, am de adus câteva precizäri:

Au fost unii care nu s-au obosit sa ridice un scaun de pe loc ca le cadea dosul in greu.
Aici Nume exagereazä. Nimeni dintre cei ajunsi pe platou n-a "lenevit", dar oamenii nu cunosteau stilul de lucru într-o echipä de filmare. Personal, mi-a convenit asa - prea multä "bunävointä" m-ar fi încurcat.
buget zero
Nu, bugetul a avut fix valoarea fabuloasä de 1.450.000 lei vechi (din donatiile echipei), cheltuiti pe casete, mâncare si bäuturä pentru echipä si actori, câteva obiecte de recuzitä si câteva bilete de maxi taxi.
Daca eram implicat direct va bateam pe toti.
Mai acan�*, am sä povestesc si eu de câte ori am fost gata sä iau pe câte cineva la bätaie (nici o grijä, voi spune doar CUM, nu si "pe cine" )
Asta cu sef productie platou e abureala
E doar semi-aburealä. Nici eu n-am "fäcut imaginea", am încropit doar niste bäi de luminä. Nici altii n-au fäcut EXACT TOT ce ar fi presupus titulatura pe care le-am atribuit-o. Dar se cuvenea sä-i mentionez pe toti participantii, si am ales aproximatiile cele mai adecvate.
De mine nu scapati asa usor.
Numa' la cap sä nu dai, Fane!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif