frenezie.
aflat ca love is strong - rolling stones e regizat de fincher. oh, da.
inertia creep - massive este un clip foarte bun. imagine - punct forte, simbolistica voyeuristica, linia video massive (laitmotive la greu) si Acel chip genial. si un monoclu.
timo maas + molko - first day (of the rest of your life) very timo maas like. urban, montaj si miscari nevrotice, interesant, in perfecta concordanta cu melodia. colaj muzical obsesiv these days.
inimaginabil de multe videoclipuri proaste vazute astazi si uitate instantaneu.
cherry blossom girl, ambra, with all due respect, mi se pare slabut rau. ca de altfel mai toate air-urile vazute de mine, besides playground love si poate, dar poate... le soleil est pres de mois, pe care-l indulceste melodia. radio #1, impreuna cu how does it make you feel nu-mi aduc nici macar o grimasa pe fata. plastic, modern, minimalist, glossy, yes, what else?
also don't be light trece de firul ierbii, pentru ca imi aminteste pe alocuri de the wall si pentru vaga mea banuiala ca ar fi animatia lui mait laas, the lost and found guy. am i right? am o deficienta de cautare pe google in ultima vreme. sau una neuronala.
Usmiech zebiczny (a toothful smile) - roman polanski, film de studentie (57), nu merita locul pe hdd-ul meu. sau poate sunt eu mai irascibila azi. uite cum lumina de modelare lasa al doilea set de umbre, mwahahaha! (ma scuzati)
you look so fine, alaturi de milk (garbage), slabute. muzica de atunci merita videoclipuri mai bune.
cunningham e redundant. 12 rounds e genial. nannou as well. window licker too. chestii gen auteurs - light aircraf on fire dovedesc persistentele lui in privinta feminitatii cu pupile dilatate si farmec asiatic. mental e cea mai freaky din seria asta... al sau leftfield - africa shox e slabut, defining frailty for the tenth time within a music video.
cu toate ca e cinic baiatu.. do you need a hand?
reclame gen telecom italia (mit fucking leo di caprio) sau clipclop la respectivul post de radio smth smth ii dovedesc versatilitatea si arta montajului.
jake scott cu evolution revolution love - tricky ft. ed kowalczyk face treaba buna fara a reusi insa sa se ridice peste nivelul marii corespunzator decenului. oh well. new york. funky. morphing. this revolution... has just begun.
mai vazut Kanojo To Kanojo No Neko (She And Her Cat) - Makoto Shinkai si La Vieille Dame Et Les Pigeons - Sylvain Chomet. disappointing. truly. ca si foutaises lui jeunet, dovedeste cum one simply can't evade himself.
off to beer in this case.