Originally Posted by fitzcarraldo:
Originally Posted by st3fan:
The Graduate (1967) regia Mike Nichols. 7/10
Anne Bancroft si Dustin Hoffman in rolurile principale...Inainte de film ma asteptam la versiune masculina a Lolitei, de aceea eram intrigat.Am fost dezamagit sa observ ca totul se transforma intr-o poveste de dragoste banala purtand marea stampila a Hollywood-ului.
|
Ce vorbesti Frantz ? Mai vede-l o data ... treaz. Asta era prin 97 si film de admitere si pe la noi si prin alte parti. 
|
Imi pastrez parerea.Plus-uri pentru simbolurile care sugerau subjugarea pustiului,inca un plus pentru inceput, ma refer la secventele de la petrecere, sugerau faptul ca era sugrumat social,"lupta" cu crucea s.a.m.d.Actorii au jucat super, Hoffman tanar chiar mi se pare ca are fata de retard, dar un actor de nota zece si ceva.Dar povestea nu m-a impresionat mai deloc, tipul care strabate mari si tari ca sa isi gaseasca iubita...romantic, nice, dar super uzata faza.Si montajul mi-a placut, am vazut cateva lucruri foarte expresive.Dar nu a fost un film care sa ma impresioneze in mod special.I-am dat 7, ok sa zicem ca merita un 8...