View Single Post
Old 08 Sep 2005, 00:53   #10
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Uf!

Unu la mânä:
Mi-a pläcut cum l-ai bunghit, Ambrule, :lol: - da-s si eu curios: de la cine stii cât de totalmente venit cu pluta (fatä de doar partialmente, ca acum), era Soptericä atunci? (Apropo, un martor ocular si trupular este însusi Je, care eram student si s-a nimerit sä-i fiu "actor" la proba practicä de admitere: era un fel de I.M.M. avant la lettre si derrière le caméra.)

Doi la mânä:
Zi-mi c-ai glumit, Fitz! Nichituta N-A ajuns rector, nu-i asa? Ai vrut sä mä tachinezi sadic...

Trei la mânä:
Fitz, dacä mai confunzi O SINGURA DATA "Brzezyna" lui Wajda cu "Pädurea de FAGI" a lu' Nichituta, JUR cä mä duc pânä la Tribunalul de la Haga sä-ti dea ban paneuropean!

Patru la mânä:
LLiiAA, pân-acum erai o dulceatä (sau o tiramisu...) de forumistä, ce te-apuci sä aburesti omul...? :? Särmanul, voia indicatii precise, nu päreri venite de foarte departe...

Cinci la mânä (adicä ESENTIALUL):
Mon ami, dacä-nainte de probä sunt atâtea aspecte pe care nu le stii, we've got a problem here. Sfatul meu: stai cuminte, dä proba färä a mi te stresa, asteaptä-te sä n-o iei, si consider-o o experientä utilä pentru examenul de la anu', când sper sä fii mai bine pregätit.
Iar dacä totusi le rupi gura si intri... Atunci, dar-ar domnu' sä nu fii un Soptericä redivivus, ci chiar sä am motive sä-ti spun: FELICITARI!
Deocamdatä... doar: BAFTA!!!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif