View Single Post
Old 08 Sep 2005, 00:19   #294
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Câteva precizäri:

- Leonard s-a exprimat simplificat. N-o vom filma dintr-un singur cadru, dar ideea e sä filmäm totul în suitä, din cadre lungi pe directii complementare, apoi planuri mai strânse si detalii.
Din päcate, reiese cä aceastä formulä e doar partial posibilä. Marcel Cobzariu soseste abia la prânz, asa cä trebuie sä începem färä "Scenarist". Am studiat atent scenariul si SE POATE FACE: am pregätit o mizanscenä care ne va permite sä izoläm personajul Scenaristului si, de dimineatä pânä la amiazä, vom filma färä el. Dupä ce vine, îl filmäm în câteva cadre separate care se vor intercala prin montaj, apoi se va integra si el în grup.
ATENTIE! Rezolvarea acestei dificultäti va presupune concentrare si eficientä maximä!

- Intr-adevär, intrarea lui Leonard în cadru ca actor îl va împiedica sä-si exercite bine atributiile de secund, asa cä va fi nevoie de altcineva care sä se concentreze asupra acestor detalii.

- Nu cäutäm un "pistol", ci un "REVOLVER" (cu BUTOI care sä se poatä roti). Ideal ar fi un revolver real (dezafectat, desigur, altfel riscäm puscäria), dar cum asa ceva e greu de obtinut de azi pe mâine (în afara unui noroc chior), putem folosi si o jucärie realistä, care sä imite cât mai bine modelul.
ORICINE NE POATE AJUTA, E INSISTENT RUGAT SA ANUNTE IN TIMP UTIL (PANA JOI SEARA LA O ORA REZONABILA, CEL TARZIU).

- Datä fiind multitudinea de probleme a filmärii de vineri, INSIST CA TOATA LUMEA SA FIE LA LOCUL DE INTALNIRE LA ORA 08:00.
1) Orice întârziere va scoate filmarea din orarul normal, care oricum e strâns la limitä.
2) Vin actori profesionisti, vârstnici, si nu putem sä-i tinem în loc pânä se-adunä nu stiu cine de pe coclauri.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif