am vazut cateva filme noi dintre care aproape toate au fost prea penibile :
Bewitched - f nasol , penibil , Kidman intrun rol care l-a jucat ca de altfel pe toate : penibil . nu a fost faze hazlii . e de comedie sau de dragoste ?? comedie in nici un caz
Stealth - subiect obisnuit tipic american cu o echipa de super-talentati care reusesc sa faca imposibilul DAR tot tipic este si accel hot-shot un ''rebe'' mega talentat care-i omoara pe toti . filmul nu a fost prea bun. ni normal ca un film tipic american trebiua sa apara confilcte cu niste tari comuniste : Corea de Nord si vesnica ( dar fosta comunista ) Rusie care amundoua normal sunt nimicite de un sg pilot si de un avion ultre-mega-secret si performant
garden state - in primu rand cred ca sa vrut sa fie comedie romantica - mie mi sa parut mai mult un film destul de ciudat nu prea de dragoste si comedie nuuu prea
un giggolo de doi bani 2 - ca la multe filme partea a doua nu e la fel de buna ca prima........ mi-a placut si asta dar mult mai bun a fost prima parte
who's your daddy - incredibil . mia placut in ciuda lipsei de nume cunoscute a fost f reusit cu faze de te tavalesti pe js de ras
|