View Single Post
Old 30 Aug 2005, 07:45   #3005
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by herbert:
Originally Posted by fitzcarraldo:
Originally Posted by herbert:
"sensibilitatea de buldozer"
Kubrick e un regizor mare, E.W.S e un c**** cu pretentii, buldozerul te face terci.

cred ca trebuie introdusa si eliminarea de pe forum pe criterii estetice, nu numai pt vulgaritati si marsavii jegoase cum s-a procedat - pe buna dreptate - in cazul lui nume fara stea. acest nocturn "fitzcarraldo" e un prim pretendent. sa afirmi ca Stanley Kubrick a facut un film de c**** e o vulgaritate cu reverberatii de Buftea.

omul are o parere...mai bine l-ai intreba de ce crede ca EWS e de cacat decat sa te afunzi in conotatii ofensive...EWS este, totusi, cel mai slab film semnat Kubrick...si da, nici mie nu-mi place modul in care vorbeste fitzcarraldo despre EWS...si ce-i cu asta?...S.K. e si regizorul meu preferat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma afectez daca cineva vorbeste urat despre el, nu? despre Spielberg de ex. imi voi permite sa folosesc cuvinte mai urate uneori pentru ca a devenit un bashit....