View Single Post
Old 29 Aug 2005, 17:29   #93
Essor Nougier
Senior

Essor Nougier

Nu vreau sa raspund, asa ca va rog sa ignorati mesajul, insa daca as raspunde azi ar arata asa:

5. Ripley's game. De ce? Tipul care-l joaca pe monsieur ripley.

4. Blue velvet. Vad ca evitati sa includeti lynch in topurile voastre. Va inteleg, daca as face un top l-as evita si eu. Dar de ce merita Blue Velvet? ala care-l joaca pe frank booth. Ciudat cum tin minte numele de personaje, dar de actori nu. Insa niciodata nu mi-am putut explica ce cauta Paul din Dune acolo, sau daca lynch si rossellini au o relatie hitchcockiana.

3. Tocmai am realizat ca daca numele de hitchcock nu este cenzurat automat de scriptul forumului, atunci pot sa spun cock cat vreau. cock cock cockcock. Daca insa hitchcock e cenzurat, asta nu e forum de cinematofili. Nu stiu daca s-a facut vreun film pe tema asta, insa ar fi cu siguranta mai bun decat badboys si starwars la un loc.

2. "Diner". Mickey Rourke. Hey, shut the cock up! I can write whatever I want here. Ca, de pilda, "Rumble Fish". "Angelheart". "Barfly". Barfly, unde frank stallone, prezent in cast, l-a inspirat pe rourke in a nu avea o cariera de actor. Si totusi, se pare ca sin city ii aduce, mai nou, roluri. Harrr, harrr, I'm a monster. Ma uit acum pe imdb ca sa vad in ce va juca. Killshot "An experienced mafia hit man becomes involved with a young stick-up man and killer." Oh yeah, vintage mickey rourke, near-mint condition, slight facial damage.

1. Salò o le 120 giornate di Sodoma. Fiind deja pe imdb am profitat un pic si am dat copy-paste titlului exact. Asa ar fi aratat fara imdb:

1. Filmul ala rau al lui pasolini. Revenind:

1. Salò o le 120 giornate di Sodoma. Fiind deja pe imdb am profitat un pic si am dat copy-paste titlului exact. Asa ar fi aratat fara imdb: Filmul de recomandat tuturor cunoscutilor. Hey, who needs a social life anyway? I know who...the guy who put starwars and badboys among his top 5 choices.

2. Flesh and blood, verhoeven. Cine si l-ar fi inchipuit pe rutger hauer in rol de eternul ratat?