Of, sint dezamagit. Nu ati mai postat nimic. Si unde a disparut anexa cratitei? Marge, roger, roger, do you copy?
Am citit intre timp pe un pliculet de ceai un koan zen. Si, fierbindu-mi ceaiul, am invatat brusc, patruns de lumina, ca genul tau este etern. Te da omul cu mina la o parte, vine alta, i se aseaza pe umar si incepe sa biziie. Ma rog celui de sus sa imi dea forta sa iti ignor schelalaitul si celui de jos sa ma tina de picioare daca voi vrea cumva sa sar la tine.
Fara sa percepi ce iti zic acum ca amenintare, te asigur ca, in cercul nostru mai strimt ca un fund de copil crud, nu o sa ne mai plictisim impreuna. Pe Cinemagia, that is. O sa iti iei frumusel zborul catre alte forumuri, sa wax lyrical acolo. But, beware, incearca sa nu le scrii cu CAPITALS ca s-ar putea sa iti aplice o analiza pe text si sa le dea cu plus. 25+, in cazul tau, si nemaritata, cu timp berechet de ars pe Internet.
Cu aceeasi lipsa de considerare pentru orice tine de bucatarie (anexa cratitei, remember?), o sterg acum. Sint sigur ca in mindria ta feromonica vei ignora faptul ca am dat in clocot si, orgolioasa, ma vei evita cu gratia femeii care stie ca in bucatarie ea e stapina si ca nimeni, in afara de ea, nu se pricepe. 'Experimentul' scatologic se apropie de final si focus grupul intra in unsharf. Muiei.
|